Særarrangementer

Hjerter Dame - Særarrangement

Plakat for filmen Hjerter Dame - Særarrangement

Onsdag d. 09.05.2018

Mød formanden for LO – Lizette Risgaard
Onsdag 9. maj 2018 kl. 19.00. Pris 120 kr.
Vi viser den nye DOXBIO film ”Hjerter Dame” – et portræt af LO – formanden.
Vi serverer et glas vin eller en øl i pausen.
Efterfølgende interview med Lizette Risgaard og dialog med publikum.
- om sine visioner for fagbevægelsen, de vigtigste politiske dagsordener, vejen til formandsposten mm.
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

For første gang nogensinde har en kvinde sat sig i spidsen for den samlede danske arbejderbevægelse. Filmen følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap 1 million lønmodtagere i Danmark.
De sidste tyve år har LO oplevet medlemsflugt og fagbevægelsens historiske betydning for det danske arbejdsmarked er truet. Det er denne onde cirkel, Lizette Risgaard har til opgave at bryde. Og det tror hun på, at hun kan. Med sin strategi om samarbejde med den borgerlige regering, sin utrættelige energi og sin klippefaste tro på fællesskabet og solidariteten.
Filmen følger Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer og lukker os ind i det politiske maskinrum, hvor intet filmhold tidligere har haft adgang. Her træffes vigtige, men ikke altid lige populære beslutninger. Beslutninger, der sender Lizette Risgaard ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.

Om instruktøren(-erne).
Louise Detlefsen (f. 1971) er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole (1996) og har siden 2003 arbejdet som dokumentarist.
Hun har instrueret en lang række film, bl.a. FORSØGET om epokegørende kræftbehandling og den prisvindende ungdomsdokumentar LOVEBIRDS.
Hun er desuden forfatter til den politiske biografi “Ritt Bjerregaard – kvinden og politikeren”.
Mette-Ann Schepelern (f. 1966) er uddannet dokumentarfilminstruktør (1997) fra Den Danske Filmskole og har siden bl.a. instrueret og produceret en lang række film.
Blandt de mest kendte titler er hendes internationale film 110% GREVE om tre unge nydanskere i en forstad til København, MIT USA om udveksling i Amerika, og ISABELLA FOR REAL om at vokse op med en psykisk syg mor.

Længde: 1:15
Instruktør: Louise Detlefsen, Mette-Ann Schepelern
Censur:

André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Plakat for filmen André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Lørdag d. 28.07.2018

Søndag d. 29.07.2018

”Amore – My Tribute To Love”
Lørdag 28/7 kl. 20 og Søndag 29/7 kl. 16.
Pris 210 kr. inkl. 1 glas vin i pausen.
Varighed ca. 2½ time
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter via satellit vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN.

‘Amore, My Tribute to Love’, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album ‘Amore’, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.
I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærligheds-erklæring – alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark. For at deltage skal du blot skrive din dedikation når du besøger www.andreincinemas.com/dedicationDe uforglemmelige koncerter der hver år finder sted i Andrés hjemby, Maastricht i Holland, er en oplevelse for livet. I de smukke middelalderlige omgivelser fyldes byens flotte torv med fans fra alle kroge af verden, som alle nyder André optræden sammen med hans 60 personers store Johann Strauss Orkester tillige med sopraner, tenorer og helt specielle gæster. Koncerterne er fyldt med morskab og fornøjelser for alle aldre.
Andrés helt enestående hyldest til musikken som ingen andre, opleves hvert år af et større og større tusindtalligt publikum i de danske biografer. Hvert år får biografpublikummet en lang række ekstra oplevelser bag scenen, og kommer herudover tæt på de optrædende som ingen andre.
Den kendte engelske TV-værtinde Charlotte Hawkins præsenterer og interviewer fans og er med til at sprede den herlige stemning og atmosfære fra det store biograflærred og samtidig drager hun omsorg for at indfange André til en eksklusiv hyggestund umiddelbart efter koncerten.

André Rieus Maastricht koncerter i biograferne fortsætter med at sætte nye rekorder for salget af biografbilletter. Sidste år så flere end 8.000 gæster koncerterne i de danske biografer.
Med stor glæde byder André de danske biografbesøgende velkommen til sin hjemstavn Maastricht og “Amore, My Tribute to Love” og siger: “At få muligheden for at byde det danske biografpublikum velkommen til min smukke fødeby er for mig en stor glæde. Både mit orkester og jeg nyder i den grad disse romantiske open-air forestillinger, og ikke mindst fornøjelsen at bringe dem til de store biograflærreder.
Musik er som nævnt både kærlighed og kildevand! Det er essensen af denne koncert: Alle typer kærlighed! Og derfor er vi overbeviste om, at det vil være den skønneste måde at fejre kærligheden på, ved med vore danske fans at invitere til muligheden for at give deres elskede denne dedikation, som jeg vil læse op til alle uanset hvor i Danmark du/I befinder Jer!

Endnu en gang inviterer jeg dig og dine sammen med mit orkester og mig på et fantastisk koncerteventyr fyldt med vidunderlig musik og selvfølgelig: AMORE!

Se video: https://intl.andreincinemas.com/videos/

Censur: