Særarrangementer

André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Plakat for filmen André Rieu - Maastricht Koncert - Særarrangement

Lørdag d. 28.07.2018

Søndag d. 29.07.2018

”Amore – My Tribute To Love”
Lørdag 28/7 kl. 20 og Søndag 29/7 kl. 16.
Pris 210 kr. inkl. 1 glas vin i pausen.
Varighed ca. 2½ time
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

En af verdens mest populære optrædende kunstnere, Valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter via satellit vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN.

‘Amore, My Tribute to Love’, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album ‘Amore’, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.
I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærligheds-erklæring – alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark. For at deltage skal du blot skrive din dedikation når du besøger www.andreincinemas.com/dedicationDe uforglemmelige koncerter der hver år finder sted i Andrés hjemby, Maastricht i Holland, er en oplevelse for livet. I de smukke middelalderlige omgivelser fyldes byens flotte torv med fans fra alle kroge af verden, som alle nyder André optræden sammen med hans 60 personers store Johann Strauss Orkester tillige med sopraner, tenorer og helt specielle gæster. Koncerterne er fyldt med morskab og fornøjelser for alle aldre.
Andrés helt enestående hyldest til musikken som ingen andre, opleves hvert år af et større og større tusindtalligt publikum i de danske biografer. Hvert år får biografpublikummet en lang række ekstra oplevelser bag scenen, og kommer herudover tæt på de optrædende som ingen andre.
Den kendte engelske TV-værtinde Charlotte Hawkins præsenterer og interviewer fans og er med til at sprede den herlige stemning og atmosfære fra det store biograflærred og samtidig drager hun omsorg for at indfange André til en eksklusiv hyggestund umiddelbart efter koncerten.

André Rieus Maastricht koncerter i biograferne fortsætter med at sætte nye rekorder for salget af biografbilletter. Sidste år så flere end 8.000 gæster koncerterne i de danske biografer.
Med stor glæde byder André de danske biografbesøgende velkommen til sin hjemstavn Maastricht og “Amore, My Tribute to Love” og siger: “At få muligheden for at byde det danske biografpublikum velkommen til min smukke fødeby er for mig en stor glæde. Både mit orkester og jeg nyder i den grad disse romantiske open-air forestillinger, og ikke mindst fornøjelsen at bringe dem til de store biograflærreder.
Musik er som nævnt både kærlighed og kildevand! Det er essensen af denne koncert: Alle typer kærlighed! Og derfor er vi overbeviste om, at det vil være den skønneste måde at fejre kærligheden på, ved med vore danske fans at invitere til muligheden for at give deres elskede denne dedikation, som jeg vil læse op til alle uanset hvor i Danmark du/I befinder Jer!

Endnu en gang inviterer jeg dig og dine sammen med mit orkester og mig på et fantastisk koncerteventyr fyldt med vidunderlig musik og selvfølgelig: AMORE!

Se video: https://intl.andreincinemas.com/videos/

Censur:

Mamma Mia! Here We Go Again

Plakat for filmen Mamma Mia! Here We Go Again - Særarrangement

Lørdag d. 18.08.2018

Mamma Mia 2 med lækker græsk buffet/vin
Lørdag 18/8 kl. 18.00 pris 225 kr.
Here we go again.
Succesholdet er tilbage på den græske ø
med Sang, Dans og Højt Humør

Buffet leveres af Jesper fra Kirke Såby Forsamlingshus:
- græsk salat m/ feta & god olivenolie
- cypriotisk kartoffelsalat
- oksekød stifado
- lam souvlaki
- tzatziki
- græske fladbrød
- marinerede grøntsager
- græske oliven
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.

Find det gode humør frem for nu skal der syges og danses igen! Meryl Streep er tilbage som Donna sammen med Julie Walters og Christine Baranski i “Mamma Mia! Here We Go Again”. Amanda Seyfried og Dominic Cooper spiller Sophie og Sky og så skal vi naturlig også møde Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth igen som Sophies tre mulige fædre. Filmen bevæger sig frem og tilbage i tiden og fortæller, hvordan relationer, der blev skabt i fortiden, har indflydelse på nutiden.
Kilde: UIP

Længde: 1:47
Instruktør: Ol Parker
Skuespillere: Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, ård, Meryl Streep, Andy Garcia, Julie Walters, Dominic Cooper, Lily James
Censur: Tilladt for alle

Farvekraft ad helvede til - Særarrangement

Plakat for filmen Farvekraft ad helvede til - Særarrangement

Torsdag d. 23.08.2018

Særarrangement Film og Foredrag
Om maleren Jens Søndergaard
Filmen ”Farvekraft ad helvede til”
En af Danmarks største ekspressionister
Læs mere her youtube
Foredrag v/ Billedkunstner Henrik Høyer.
Onsdag 23/8 kl. 19.00. Pris 120 kr. inkl. 1 glas i pausen.
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

En dokumentarfilm om en stor dansk maler- Danmarks Edward Munch.

Et portræt, fyldt med farvekraft, af en af Danmarks største ekspressionistiske malere, Jens Søndergaard.
Dokumentarfilmen giver et indblik i en følsom kunstner, på samme tid selvhævdende og sart, ensom og udadvendt. Hans barnlige sjæl levede side om side med en voldsom kunstnerisk udtrykskraft.
Han var en stor del af sit liv sin kone utro, og drak også for meget i perioder. Hans malerier afspejler det hele. Farverne nærmest vælter ud af lærrederne. Selv kaldte han det "Farvekraft ad helvede til".
Jens Søndergaard døde i 1957, men fik sat sig varige spor med sine malerier.
Hans pensel var ikke låst fast i regler og traditioner, men drevet af inspirationsbølger af smerte, patos og natur.
Som barn blev han svøbt ind i den vestjyske Jantelov, som han skulle smyge sig ud af, og den kraft havde han. Han valgte at være kunstner på trods, og kunst blev hjerteblod for ham i hans 61 år lange liv. Kunsten og maleriet blev hans raison d´être, hans eksistensgrundlag.
Filmen tager os med til mange af de hjem og steder Jens Søndergaards malerier hænger i dag.
Lige fra et kæmpe maleri på Aarhus Universitet til en lille akvarel hos en 90-årig dame i Hurup.
Hvad er kunstens værdi, og hvad betyder den for os? Det forsøger instruktør Anne Moulvad at anskueliggøre i denne poetiske dokumentar fyldt med malerier, nykomponeret fløjtemusik og fortællinger om Jens Søndergaard.
Kunsten består, mens livet foregår og …. forgår.

Længde: 1:29
Instruktør: Anne Holst Moulvad
Skuespillere: øndergaard
Censur: Tilladt for alle

Jonas Kaufmann: Under The Stars - Særarrangement

Plakat for filmen Jonas Kaufmann: Under The Stars - Særarrangement

Søndag d. 02.09.2018

Opvarmning til operasæsonen.
JONAS KAUFMANN: UNDER THE STARS Søndag d. 2/9 2018 kl. 10.30
Berømte arier og populære sange fra hans seneste album ”Dolce Vita”.
Transmission fra Waldbühne i Berlin. Varighed 2 timer.
Pris 150 kr. inkl. et glas vin i pausen.
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Forsalg fra 13/8 kl 18.00

Regarded as one of the world’s greatest tenors, Jonas Kaufmann has captivated audiences across the globe with his incredible voice. Join him this summer for a spectacular outdoor concert, captured live at Berlin’s iconic Waldbühne amphitheatre. The star tenor will perform famous arias and timeless Italian songs from his bestselling album Dolce Vita, in what promises to be a magical night of music under the stars.

Længde: 2:00
Censur:

Dokumentar: MARIA BY CALLAS - Særarrangement

Plakat for filmen Dokumentar: MARIA BY CALLAS - Særarrangement

Søndag d. 07.10.2018

Opvarmning til operasæsonen.
DOKUMENTAR OM MARIA CALLAS: ” MARIA BY CALLAS” Søndag d. 7/10 2018 kl. 10.30
Om hendes liv og karriere fortalt med hendes egne ord.
En film fyldt med musik og Callas’ mest centrale arier. Varighed 2 timer.
Se mere https://youtu.be/w5R-B0DGbDo
Pris: 80 kr. for film alene.
Film og operabuffet 160 kr. Skal købes forud.
Billetter købt til denne forestilling kan ikke refunderes.
Forsalg fra 13/8 kl 18.00

Tom Volfs dokumentarfilm 'Maria by Callas' er historien om det 20. århundredes mest feterede sopran i operaverdenen. Et ikon for millioner af fans selv i dag, over 40 år efter sin død i 1977. Det er historien om Maria Callas’ liv og karriere fortalt med hendes egne ord. Centralt i fortællingen er kampen mellem kvinden og personen Maria og stilikonet, jetset-dronningen og operastjernen Callas. Hendes ulykkelige forhold til skibsrederen Aristoteles Onassis, hendes vokale deroute, og hendes død som en ensom 53-årig er gribende fortalt gennem en filmisk mosaik af interviewklip, nyhedsindslag, private smalfilmsoptagelser og personlige breve. Meget af materialet har aldrig været offentliggjort tidligere, og andet er blevet restaureret og farvelagt. Filmen er resultatet af instruktørens årelange fascination af Callas som kunstner og person, og hans research hos de mennesker, som var tæt på hende. 'Maria by Callas' er en musikfilm, hvor man ikke må nøjes med korte glimt af den stemme, det hele handler om, men får serveret en lang række optagelser af hele arier fra nogle af de mest centrale operaer i Callas’ repertoire.

Længde: 1:53
Instruktør: Tom Volf
Censur: